سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: بانک رفاه کارگران میتواند نظام بانکی کشور را در راستای اجرای مدل بانکداری اسلامی بسیج کند جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اقدامات بانک رفاه کارگران در راستای اجرای مدل تامین مالی واحدهای تولیدی از طریق بانکداری اسلامی قدردانی کرد. به گزارش پایگاه خبری روابط […]
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اقدامات بانک رفاه کارگران در راستای اجرای مدل تامین مالی واحدهای تولیدی از طریق بانکداری اسلامی قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، سردار علی فدوی طی سخنانی در حاشیه بازدید از غرفه بانک رفاه در نمایشگاه دستاوردهای شش ماهه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه، در قرآن کریم بر ضرورت ترویج امر قرضالحسنه تاکید شده است، خاطرنشان ساخت: خداوند میفرماید هر کسی در راستای امر قرضالحسنه حرکت کند، من به اموال او برکت میبخشم.
ایشان تصریح کرد: در مقابل امر قرضالحسنه پدیده “ربا” قرار دارد که خداوند میفرماید هر کسی ربا دریافت کند به جنگ من آمده است.
سردار فدوی به قانون بانکداری بدون ربا اشاره کرد و گفت: این قانون تنها قانونی است که امضای مراجع عظام تقلید را به همراه دارد، اما متاسفانه اجرایی نمیشود. ضرورت دارد نظام بانکی در راستای اجرای این قانون و همچنین ترویج امر قرضالحسنه بیش از پیش تلاش کند.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اقدامات بانک رفاه کارگران به منظور اجرای مدل بانکداری اسلامی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: بانک رفاه متعلق به اقشار زحمتکش کارگران و بازنشستگان است و از جامعه هدف گستردهای برخوردار است، بدون شک با پیشقدم شدن در زمینه اجرای مدل بانکداری اسلامی و ترویج امر قرضالحسنه، میتواند نظام بانکی را در این راستا بسیج کند.
وی در پایان خاطرنشان ساخت: تلاشهای بانک رفاه در راستای اجرای این مدل تامین مالی، شایسته قدردانی است.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز در سخنانی اقدامات بانک رفاه کارگران در راستای تامین مالی واحدهای تولیدی از طریق بانکداری اسلامی را تشریح کرد و گفت: هدف از اجرای این مدل ایجاد رشد و شکوفایی اقتصادی و برقراری عدالت اقتصادی در چارچوب احکام اسلامی است.
دکتر اسماعیل للـهگانی افزود: بر اساس این مدل، تمامی بنگاههای اقتصادی فعالی که دارای طرحها و پروژههای سودآور هستند و به تامین مالی نیاز دارند، میتوانند مشخصات طرحها و پروژههای خود را در سامانهای که برای این منظور طراحی شده است ثبت کنند و پس از آن، با هماهنگی بانک رفاه نسبت به جذب منابع اقدام کنند.
وی از رعایت اصول اسلامی و افزایش کارایی و بهرهوری شبکه بانکی کشور و همچنین توجه به تولید و اشتغال به عنوان یکی از مهمترین رویکردهای مدل بانکداری اسلامی بانک رفاه کارگران نام برد و گفت: جمعآوری منابع خرد در راستای تکمیل پروژههای کلان و بهبود شرایط تامین مالی برای تولید و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر رویکردهای این مدل تامین مالی است.
دکتر للـهگانی با بیان اینکه در مدل بانکداری اسلامی جذب منابع از طریق انتشار اوراق گواهی سپرده سرمایهگذاری خاص صورت میپذیرد، ادامه داد: سرمایهگذاران در سود و زیان واقعی پروژهها شریک واقعی خواهند بود و بانک اصل سپرده سرمایهگذاران را تضمین میکند و پروژهها در برابر ریسکهای مختلف بیمه میشوند.
وی افزود: در این مدل تامین مالی، پس از اتمام پروژهها، ارزشگذاری آنها از طریق شرکت تامین سرمایه انجام شده و منافع حاصله بین سرمایهگذاران تسهیم میشود. همچنین پروژهها در طول مراحل اجرایی مختلف توسط نمایندگان سپردهگذاران نظارت میشود و هرگونه انحراف در اجرا و پیشرفت پروژه، شناسایی و مورد رسیدگی قرار میگیرد.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان تصریح کرد: اجرای این مدل تامین مالی به تایید بانک مرکزی رسیده و زیرساختهای نرمافزاری آن توسط بانک رفاه فراهم شده است.
https://pra8.ir/?p=10362