احساس می‌کنم که رسانه‌ها، صداوسیما و نهادهایی مانند نیروی انتظامی و قوه قضاییه، اگر پشت این مسائل هستند باید بسیار دقت کنند که سود، ضرر و نقاط قوت و ضعف این نوع برنامه‌ها چه میزان می‌تواند افکار عمومی را جریحه‌دار کند.

به گزارش پایگاه خبری هنر هشتم به نقل از ایسنا، انتقادها نسبت به پخش برنامه بیراهه که در آن اعترافات مائده هژبری نشان داده شد همچنان ادامه دارد. پس از آنکه مدیر روابط عمومی تلویزیون اعلام کرد اعترافات این دختر به دستور قاضی پرونده و پلیس فتا پخش شده است مسئولان انتظامی و قضایی با رد این ادعا اعلام کردند نقشی در این ماجرا نداشته اند. پس از انتقادهای گسترده به رسانه ملی معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد نیز تولید برنامه‌هایی مانند مستند «بیراهه» را باعث بدبینی مردم نسبت به رسانه ملی عنوان کرد.

محمد سلطانی‌فر درباره پخش مستند «بیراهه» از تلویزیون گفت :«تهیه و تولید این نوع برنامه‌ها می‌تواند افکار عمومی را جریحه‌دار کند و همچنین با ایجاد روندهای پرتنش، باعث بدبینی نسبت به رسانه ملی یا رسانه‌هایی می‌شود که پشت تولید این برنامه‌ها هستند؛ بنابراین باید با احتیاط بیشتری نسبت به این مسائل برخورد شود. متأسفانه این مستند یا مصاحبه‌ای که درباره این خانم پخش شد، واکنش‌های بسیار تندی را به حق ایجاد کرد.»

او ادامه داد: «احساس می‌کنم که رسانه‌ها، صداوسیما و نهادهایی مانند نیروی انتظامی و قوه قضاییه، اگر پشت این مسائل هستند باید بسیار دقت کنند که سود، ضرر و نقاط قوت و ضعف این نوع برنامه‌ها چه میزان می‌تواند افکار عمومی را جریحه‌دار کند.»

معاون مطبوعاتی در پایان گفت: «باید مواظب باشیم که بیشتر از این اعتبار سازمان صداوسیما یا گفته‌های خود را دچار خدشه نکنیم و اگر ساخت و پخش این نوع برنامه‌ها تداوم پیدا کند، قطعا واکنش‌های تندی را ایجاد خواهد کرد. در واقع تبعات این قضیه بسیار خطرناک است و در حال حاضر هیچ یک از نهادها حاضر به پذیرش مسؤولیت در قبال تهیه و پخش این مستند، نیستند؛ بنابراین ما باید بیشتر در این مسائل محتاط باشیم.»

پس از پخش مستند «بیراهه» که در آن اعترافات دختر جوانی پخش شد و واکنش های زیادی را در فضای مجازی و رسانه ها داشت، مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما در واکنشی به این موضوع اعلام کرد که این مستند با هماهنگی دستگاه قضایی تهیه شده است.