پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم:// اینستاگرام برای کاربران نوجوان محدودیت‌های جدید می‌گذارد

پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم://

اینستاگرام برای کاربران نوجوان محدودیت‌های جدید می‌گذارد

چندین تحقیق در سال‌های اخیر شبکه‌های اجتماعی را یکی از عوامل اصلی تشدید افسردگی، اضطراب و ناتوانی در یادگیری به خصوص در میان کاربران جوان دانسته است.

اینستاگرام روز سه شنبه، ۱۷ سپتامبر ویژگی جدیدی به نام «حساب‌های نوجوان» را معرفی کرد که هدف آن، حفظ امنیت نوجوانان و افزایش اختیارات والدین در مورد نحوه تعامل آنها در فضای آنلاین عنوان شده است.

به گزارش ایتنا و به نقل از بی‌بی‌سی، اینستاگرام قصد دارد به زودی تنظیمات تمام کسانی که خود را زیر ۱۸ سال معرفی کرده‌اند، به حالت خصوصی تغییر دهد. در این تنظیمات، دارنده حساب کاربری باید دنبال‌کنندگان جدیدش را تایید کند.

این ویژگی جدید اینستاگرام به طور خودکار تنظیمات خصوصی و کنترل‌های محتوای سخت‌گیرانه‌تری را بر حساب‌های نوجوانان اعمال می‌کند و از این پس، تنها با افرادی که آنها دنبال می‌کنند یا از قبل با آنها در ارتباط هستند، قادر به ارسال پیام خواهند بود.

مطابق این تغییرات جدید، کاربران زیر ۱۶ سال فقط با اجازه والدین می‌توانند تنظیمات پیش‌فرض را تغییر دهند. همچنین والدین مجموعه‌ای از تنظیمات را دریافت خواهند کرد تا نظارت کنند که فرزندانشان با چه کسانی در ارتباط بوده‌اند و یا بتوانند مدت استفاده آن‌ها از این شبکه اجتماعی را محدود کنند.

علاوه بر این، اینستاگرام اعلام کرده که در حساب‌های کاربری نوجوانان، از ساعت ۱۰ شب تا ۷ صبح، تمامی نوتیفیکیشن‌ها را متوقف می‌کند.

همچنین بر اساس این ویژگی، پس از گذشت ۶۰ دقیقه از استفاده از این برنامه، اینستاگرام به کاربران نوجوان یادآوری می‌کند که زمانی را برای استراحت اختصاص دهند.

متا، شرکت مادر اینستاگرام، فیسبوک و واتس‌اپ، گفته که این تغییرات به تدریج در دو ماه آینده در ایالات متحده، کانادا، بریتانیا و استرالیا اجرا خواهد شد.

همچنین این تغییرات تا ژانویه سال آینده در سایر پلتفرم‌های متا نیز اجرایی می‌شود.

این تغییرات پس از آن اعمال می‌شود که اینستاگرام پیش از این به دلیل عدم محافظت از کاربران جوان بارها هدف انتقاد قرار گرفته است.

پیش‌تر در چندین ایالت آمریکا شکایت‌هایی علیه شرکت متا به خاطر نقش داشتن شبکه های اجتماعی آن چون اینستاگرام در بحران سلامت کودکان و نوجوانان مطرح شده بود.

چندین تحقیق در سال‌های اخیر شبکه‌های اجتماعی را یکی از عوامل اصلی تشدید افسردگی، اضطراب و ناتوانی در یادگیری به خصوص در میان کاربران جوان دانسته است.

در حال حاضر برخی از پلتفرم‌های مطرح از جمله فیس‌بوک، اینستاگرام و تیک‌تاک تنها به کاربران ۱۳ سال و بالاتر اجازه می‌دهند که در این شبکه‌ها ثبت نام کنند و حساب داشته باشند.

در ماه ژوئیه گذشته، مجلس سنای ایالات متحده دو لایحه ایمنی آنلاین – قانون ایمنی آنلاین کودکان و قانون حفاظت از حریم خصوصی آنلاین کودکان و نوجوانان – را تصویب کرد که شرکت‌های مالک رسانه‌های اجتماعی را مجبور می‌کند مسئولیت تأثیرگذاری پلتفرم‌هایشان بر کودکان و نوجوانان را بر عهده بگیرند.