به گزارش پایگاه خبری هنر هشتم به نقل از thenextweb، «دورسی» در رویدادی در هندوستان در این باره گفته است که از درخواستها برای قابلیت اصلاح اشکالات تایپی مطلع است اما فراهم کردن چنین امکانی پیچیدگیهایی دارد.
این شرکت پیش از پیاده سازی، به دقت در حال تصمیم گیری برای موارد استفاده کلید ویرایش است.
گفته شده که این گزینه می تواند برای کمک به اصلاح اشتباهات تایپی به کار برود.
دورسی با اشاره به توجه به این موارد استفاده گفته: «بسیاری از افراد خواهان کلید ویرایش هستند چرا که می خواهند به سرعت اشتباهات خود را اصلاح کنند؛ اشتباهاتی از قبیل غلط املایی یا توییت کردن یک لینک URL اشتباه».
او معتقد است که در مقایسه با اینکه به کاربران اجازه داده شود که بعد از مدت ها توییتهای خود را ویرایش کنند، در نظر گرفتن امکان ویرایش تنها به دلایلی که ذکر شد، محتملتر است.
علاوه بر این گفته شده که توییتر به طور ایده آلی از ویرایش نامحدود توییتها جلوگیری خواهد کرد.
چرا که در غیر این صورت هر فردی میتواند با سوء استفاده از این قابلیت، گفتههای احتمالا بحث بر انگیز خود را تغییر دهد: «ما از مدتها پیش چنین تصمیمی داشته ایم و می خواهیم آن را به روش درست انجام دهیم، نه با عجله»
بنا بر گزارش رسانه هدهد، پیاده سازی این قابلیت حداقل از ۲ سال پیش مطرح شده است. در این باره دورسی گفته بود که این قابلیت می تواند امکان ویرایش توییتها در بازه زمانی ۳۰ ثانیه تا ۲ دقیقه پس از ارسال را فراهم کند.
اما تا زمان پیاده سازی این قابلیت میتوانید روش مرسوم برای ویرایش توییتها را در پیش بگیرید: از توییت خود یک کپی بگیرید، توییت را حذف کنید و در نهایت توییت جدیدی ارسال کنید؛ البته شاید هم بهتر باشد از همان ابتدا و پیش از ارسال توییت دقت بیشتری به خرج دهید.
گفتنی است که شبکه توییتر این روزها تبدیل به محلی برای اظهار نظرهای سیاست مداران و مسئولین کشورها تبدیل شده است.