هفته روابط‌عمومی (۲۷اردیبهشت‌ تا دوم خرداد) برگزار می‌شود در سال ۱۴۰۰ با تجلیل و تقدیر از تلاش‌ها و فعالیت‌های روابط‌عمومی‌های برتر در حوزه تولید محتوا، پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا و رونمایی از منشور ملی روابط‌عمومی برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم، به نقل از برخط نیوز، سیدغلامرضا کاظمی دینان، مشاور دبیرکل یونسکو و رئیس شورای سیاست گذاری هفته روابط عمومی ضمن تشکر از تلاش های سازمان ها و نهادهای مسئول در زمینه مقابله با ویروس کرونا به نقش روابط عمومی های این ارگان ها اشاره کرد و گفت: بی هیچ دریغی در بحران شیوع ویروس کرونا، روابط عمومی های ارگان ها، سازمان ها و وزارت خانه های مرتبط با پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا پویایی غیرقابل وصفی از خود به نمایش گذاشته اند.

او افزود: موفقیت در برنامه بهبود سلامت و کیفیت زندگی افراد جامعه و اقداماتی که در بحث آموزش، پیشگیری، کنترل و مقابله با این ویروس انجام شد، بدون در نظر گرفتن نقش روابط عمومی ها میسر نمی شد. به همین منظور در نظر است تا در هفته روابط عمومی که از ۲۷ اردیبهشت ماه تا دوم خردادماه سال ۱۴۰۰ برگزار می شود به پاس تلاش هایشان در آگاهی بخشی، اطلاع رسانی، شفاف سازی و مبارزه با تاثیرات مخرب این ویروس بر جامعه، از روابط عمومی های برتر در حوزه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تقدیر و تجلیل شود.

کاظمی دینان اضافه کرد: برای این منظور نیاز است تا روابط عمومی ارگان ها مستندات خود را در حوزه های مختلف در زمینه فعالیت در موضوع کرونا برای دبیرخانه هفته روابط عمومی ارسال کنند که شیوه ارسال و دیگر اطلاعات مورد نیاز متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس شورای سیاست گذاری هفته روابط عمومی در ادامه با اشاره به اینکه «منشور ملی روابط عمومی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است» تاکید کرد: این منشور با حضور اساتید و صاحب نظران روابط عمومی کشور در کارگروهی که به همین منظور تشکیل شده در حال تدوین است و چند کمیته مختلف از جمله «کمیته تولید محتوا با رویکرد بررسی چالش ها و راه حل های پیشنهادی»، «کمیته نظرخواهی برای رسیدن به اجماع ملی از طریق ارسال و جمع بندی فراخوان هایی برای اعلام نظر از سراسر کشور» و «کمیته تلفیق و تدوین پیش نویس» به عنوان کمیته های تخصصی پیشنهادی در حال کار روی این منشور هستند.

او درباره لزوم تدوین منشور ملی روابط عمومی گفت: تدوین منشور ملی روابط عمومی علاوه بر اینکه منجر به تأسیس نوعی نظام صنفی خواهد شد باعث دلگرمی دانش آموختگان روابط عمومی، جلوگیری از ورود مدیران ناکارآمد به عرصه روابط عمومی، خروج از مدیریت غریزی و ورود به تخصص گرایی و حرفه ای گری در بدنه روابط عمومی کشور خواهد شد.

کاظمی دینان در انتها اظهار امیدواری کرد که این منشور در هفته روابط عمومی سال ۱۴۰۰ رونمایی و با تدوین و تصویب آن جامعه روابط عمومی ارتقا یافته و از انسجام و یکپارچگی برخوردار خواهد شد.

پیشتر، سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر ضرورت تأسیس نظام ملی روابط عمومی تصریح کرد: حسن تشکیل این نظام این است که متخصصان روابط عمومی، احراز صلاحیت می شوند و افراد متخصص در جایگاه کارشناسی و مدیریت روابط عمومی ها قرار می گیرند.