دکتر زارعیان ، رییس شورای سیاستگذاری همایش گراف دی دستاورد برگزاری اینگونه همایش ها را ایجاد تحولاتی چون رویکرد علمی به مسایل ، تقویت نظام برنامه محوری جایگاه روابط عمومی در سازمان ها اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم، به نقل از مشرق، به دنبال برگزاری سومین همایش گراف دی در دهم اسفند سال جاری ، با محوریت مسوولیت اجتماعی در ایران و جهان ، دکتر زارعیان به عنوان رییس شورای سیاستگذاری این همایش ، ضمن اعلام مطلب فوق، ضرورت برگزاری همایش هایی نظیر گراف دی در توسعه فرهنگ و دانش روابط عمومی را تغییر در نگاه به روابط عمومی دانست و اظهار داشت: همیشه نگاه به روابط عمومی نگاهی ساده بوده و در حوزه رسانه ، برگزاری همایش ها و مراسم و نمایشگاه ها خلاصه می شده است. در برخی روابط عمومی های پیشرو نیز گاهی نگاهی به افکار سنجی نیز دیده می شود. ولی لازم است با وجود تحولاتی که در شبکه های اجتماعی ، رسانه های جمعی و فناوری های نوین دنیا ایجاد شده است ، نگاه به روابط عمومی نیز تغییر کند.
وی افزود: برای این تغییر در نگاه باید همه مفاهیم این حوزه مورد بررسی و مطالعه قرار بگیرد و دیدگاه های مختلف نقد و تجربیات موفق بررسی شود و کسانی که در این حوزه فعالیت می کنند یک چشم انداز روشنی از آینده برای خود داشته باشند. لذا همایش هایی نظیر گراف دی می تواند به این شناخت روابط عمومی از خود کمک کند . این دست همایش ها دانش حرفه ای روابط عمومی را افزایش می دهد و این امر منجر به تدوین برنامه های مناسب می شود و این برنامه ها نیز منجر به خروجی های خوبی خواهند شد.
دکتر زارعیان ، تفاوت همایش هایی نظیر گراف دی با رویدادهای مشابه در ترویج کاربردی اصول روابط عمومی را در این دانست که این همایش کوشیده نگاه ویژه و تخصصی به روابط عمومی داشته باشد .
وی افزود: همچنین این همایش طیف گسترده ووسیعی از مخاطبان را هدفگذاری نکرده است . وقتی تعداد مخاطبان وسیع باشد خود به خود نمی توان پیام منسجمی را برای تمامی مخاطبان تولید کرد . تفاوت عمده دیگر این همایش این است که سعی کرده علم و تجربه و در واقع دانش آکادمیک را با تجربیات کنار هم بگذارد و خروجی مناسب از آن بگیرد . در نخستین همایش یک تجربه را به نمایش گذاشت و بسیاری از افراد حاضر در همایش یاد گرفتند که چگونه در زمان بحران مدیریت مناسب داشته باشند . و یا در دومین همایش نیز این سبک ادامه پیدا کرد . لذا این تفاوت ها باعث شده که بگوییم برگزاری اینچنین همایش هایی واقعا برای خانواده روابط عمومی در ایران ضروری ست .
رییس شورای سیاستگذاری همایش گراف دی همچنین ضمن اعلام دستاوردهای تاثیر چنین همایش هایی در توسعه کاربردی روابط عمومی اصولی اظهار داشت: بارها مطرح شده که ایرادی که در تمامی حوزه های تخصصی مانند روابط عمومی ، تبلیغات ، منابع انسانی و حوزه های توسعه ای حتی مانند برنامه ریزی ، نبود تخصص و دانش کافی میان مدیران و متخصصان وکارشناسان است . آن چه به عنوان دانش و تجربه میان برخی از مدیران و کارشناسان و متخصصان در حوزه های مختلف وجود دارد نیاز حجم کار ها و تنوع کارها و فرایندهای آن حوزه را پاسخ نمی دهد . روابط عمومی نیز از این مورد مستثنی نیست بنابراین برگزاری این گونه همایش ها به شرط استقبال از آن می تواند منجر به تحولات در روابط عمومی شود از جمله این تحولات می توان به رویکرد علمی به مسایل ، تقویت نظام برنامه محوری ، استفاده از تجربیات مفید و تقویت جایگاه روابط عمومی در سازمان اشاره کرد.