آیین اختتامیه جشنواره روابط عمومی دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری منطقه ۹ کشور با معرفی روابط عمومیهای برتر منطقه ۹ برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم، به نقل از روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، دکتر ندا شفیعی، سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تشکر از دبیر منطقه و روابط عمومیهای منطقه ۹ کشور که این جشنواره را برگزار کردند، گفت: امیدوارم در جشنوارههای آتی با ایجاد عناوین جدیدی در بخشهای فضای مجازی، اینفوگرافی و موشن گرافی وارد شویم، چرا که در دنیای امروز لازم است روابط عمومیها به سمت موشن گرافی و تولید خلاقیت حرکت نمایند. وی ادامه داد: روابط عمومی حرفهای باید دارای نیروهای آموزش دیده و متخصص باشد و دارای یک ساماندهی مناسب تشکیلاتی و مدیریت علمی و بروز باشد که در منطقه ۹ این مسأله لحاظ شده است و در آینده با برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی تخصصی برای بروز رسانی نیروهای روابط عمومی این مهم محقق خواهد شد.
وی با تصریح اینکه رعایت اصول اخلاقی و حرفهای و احساس مسئولیت در قبال مخاطبین و جامعه از مهمترین وظایف روابط عمومیها است، گفت: انجام فعالیتهای پژوهشی و افکارسنجی و اطلاعیابی در نظام تصمیمسازی و تصمیمگیری سازمانی و ارتباط مداوم با جامعه مخاطب دانشگاهی از سوی نهاد مدنی روابط عمومی بسیار کمک کننده خواهد بود.
وی افزود: روابط عمومی حرفهای میبایست از طریق این پل ارتباطی قوی از بهترین ظرفیتها و فرصتها همانند رسانههای اجتماعی نوین و دنیای آنلاین بهخوبی استفاده کند تا ارزش و جایگاه سازمان را به مخاطبین نشان دهد.
دکتر شفیعی گفت: در جامعه شبکهای امروز روابط عمومی حرفهای از ارتباطات دوسویه و تعامل با مخاطبین و بکارگیری فناوریهای نوین ارتباطات و اطلاعات بهره میبرد که امروزه اکثر روابط عمومی ها از این فضا استفاده نمودهاند ولی هنوز می توان از این ظرفیت و ارتباط با رسانهها و فضای مجازی بهره بیشتری برد.
سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم با اشاره به مغفول ماندن ایجاد آرشیو منسجم از اطلاعات و اقدامات صورت گرفته در روابط عمومیها گفت: امیدورام روابط عمومیها به شکل جدید در جمع آوری آرشیو برای ثبت اقدامات صورت گرفته و استفاده از آن اقدام نمایند.
وی افکار سنجی بهصورت پژوهشهای منسجم را از نیازهای یک روابط عمومی حرفهای برشمرد و عنوان کرد: با انجام افکارسنجی نیازهای مخاطبان شناسایی خواهد شد و به مدیریت کلان مجموعه کمک کننده خواهد بود.
دکتر سامان فرزین، دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاهها، مؤسسات آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری منطقه ۹ کشور ضمن خیرمقدم به حاضران در مراسم اختتامیه جشنواره روابط عمومی دانشگاههای منطقه ۹ کشور و قدردانی از شرکت کنندگان در این جشنواره گفت: داوری آثار رسیده به این جشنواره توسط داوران اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده است.
مدیر روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، به تعیین برگزیدگان این جشنواره در ۴ بخش اطلاعرسانی و ارتباط با رسانه، تبلیغات و انتشارات، روابط عمومی الکترونیک و مسئولیت اجتماعی(روابط عمومی و کرونا) اشاره کرد و ادامه داد: در هر بخش به سه روابط عمومی برتر جوایز و لوح تقدیر اهدا خواهد شد، که علاوه بر جوایز اعلام شده یک جایزه ویژه هیئت داوران نیز به یکی از روابط عمومیهای برتر اهدا میگردد.
دکتر فرزین با تشکر از همکاران مجموعه روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه، تصریح کرد: بهروزرسانی سایت، برگزاری جشنواره، انتشار فصلنامه از آخرین اقدامات دبیرخانه این شورا بوده است.
وی از روابط عمومیهای منطقه ۹ تقاضا کرد حداکثر تا ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ نسبت به ارسال اخبار و آثار خود برای درج در دومین شماره فصلنامه خبری منطقه اقدام نمایند.
دبیر شورای هماهنگی مدیران روابط عمومیهای منطقه ۹ کشور به تولیدات علمی دانشگاهها اشاره کرد و افزود: دانشگاهها باید به عنوان محل توزیع علم و ثروت بهدرستی به جامعه معرفی شوند.
وی با درخواست از اداره کل روابط عمومی وزارت مبنی بر مکاتبهای برای تکمیل چارت سازمانی روابط عمومیهای منطقه ۹ کشور گفت: با مشخص شدن چارت سازمانی از سوی آن مدیریت امکان جذب نیروهای متخصص کارشناسی میسر خواهد شد.
در پایان این مراسم روابط عمومی های برتر منطقه ۹ کشور در سال ۱۳۹۹ معرفی شدند.
در بخش اطلاعرسانی و ارتباط با رسانه؛ دانشگاه بیرجند، پارک علم و فناوری خراسان و دانشگاه صنعتی شاهرود به ترتیب مقامهای اول تا سوم را بهدست آوردند.
در بخش تبلیغات و انتشارات؛ دانشگاه بجنورد و دانشگاه بیرجند مقام اول و دوم را بهدست آوردند و مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دانشگاه تربت حیدریه نیز مقام سوم مشترک را از آن خود کردند. دانشگاه سمنان مقام اول و دانشگاه بجنورد و دانشگاه حکیم سبزواری مقام دوم مشترک و دانشگاه نیشابور مقام سوم بخش ویژه کرونا را کسب کردند. همچنین دانشگاه حکیم سبزواری جایزه ویژه هیئت داوران را به دلیل انجام افکار سنجی در روابط عمومی کسب کرد.