روایت محل شروع برای هر ارتباطگری است که می خواهد فضایی را برای انتشار پیامش در فضای اینترنتی (همچون فضای آفلاین) پیدا کند. بدون آن، برندها هیچ شانسی برای جلب توجه مصرف کنندگان ندارند.
به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم، به نقل از شارا، برایان گرین- در جهان ارتباطات حرفه ای، عبارت «محتوا پادشاه است» هر روز بیشتر از روز قبل محلی از اعراب پیدا می کند. از زمان بیل گیتس در سال ۱۹۹۶ به ما گفته شده است، مصرف کنندگان می خواهند محتوا را ببینند. آنها هیچ تمایلی به تبلیغات در اینترنت ندارند. بهترین ارتباطگران، چنانچه گیتس پیش بینی می کند، «از اینترنت به عنوان بازار ایده ها، تجارب و محصولات استفاده می کنند.»
اگرچه موسس مایکروسافت ممکن است تنها یک نظر ارائه داده باشد، اما نظرش امروزه مدافعان زیادی را به خود جذب کرده است، که می گویند یک محتوای خوب در حالی که تولید کننده آن مشخص نباشد: یک استراتژی روایت است.
روایت محل شروع برای هر ارتباطگری است که می خواهد فضایی را برای انتشار پیامش در فضای اینترنتی (همچون فضای آفلاین) پیدا کند. بدون آن، برندها هیچ شانسی برای جلب توجه مصرف کنندگان ندارند.
با بیشتر فرصت هایی که بیش از پیش برای ارائه محتوا به مصرف کنندگان آنلاین وجود دارد، مهم است که فراموش نکنیم مردم با داستان ها وارد تعامل می شوند، و داستانسرایی خوب به شیوه استادانه بسیار دشوار است.
شروع با چالش یافتن داستانی خوب برای نقل، به مراتب بهتر از این است که با چالش طراحی یک محتوای خوب آغاز کنید.
در این نوشتار برخی از نکات داستانسرایی را برای ارتباطگرانی که جویای انتشار محتوایشان در گستره فضای آنلاین هستند و توسط باربارا بیتز، مدیر عامل و موسس ارتباطات ایستویک ارائه شده است، نقل می شود:
۱٫ ترکیبی از مهارت های خوب ژورنالیستی و نگارش خلاقانه برای نگارش روایت های اقناعگر پیدا کنید.
۲٫ به تصویر بکشید. ضرب المثل قدیمی وجود دارد که می گوید تصویر می تواند هزار کلمه را در یک جا به بند بکشد. و با اضافه بار اطلاعاتی امروز، تصاویر اغلب امروز می توانند در تقابل با نوشتار گوی سبقت را از آنها بربایند.
۳٫ روش های روزنامه نگاری را برای طراحی داستانی اقناعگر که مطابق داستان بیرون آمدن ققنوس از میان خاکستر و داوود در مقابل جالوت است دنبال کنید. این داستان ها می توانند داستان افرادی باشند که با مسائل غیر منتظره ای روبرو شده اند. این داستان شامل درام یا درام و سرگرمی باشد.
۴٫ به صفحه ای از کلاس نگارش خلاق نگاه کنید (یا کتاب فوق العاده نانسی دورتی با نام «طنین») و اهرم قدرت «سفر قهرمان» را به کار گیرید. بر مبنای روانشناسی کارل یونگ و روش شناسی تحقیق ژوزف کامپبل، «سفر قهرمان» ساختار پایه ای داستان ها، اسطوره ها و فیلم ها را نشان می دهد.
۵٫ درباره اینکه داستانتان در فصل های جداگانه بخش بندی شود، فکر کنید. از نیاز به اینکه به همه افراد همه چیز را یکباره بگویید بپرهیزید.