پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم:// از اپلیکیشین تردز شرکت متا به دلیل قوانین نظارتی اتحادیه اروپا رونمایی نمی‌شود

پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم://

از اپلیکیشین تردز شرکت متا به دلیل قوانین نظارتی اتحادیه اروپا رونمایی نمی‌شود

 پلتفرم متا که قرار بود پنجشنبه رسما از اپلیکیشین رقیب توییتر رونمایی کند، اعلام کرد این اپلیکیشین فعلا در اروپا در دسترس نخواهد بود.

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع آگاه اعلام کرد اپلیکیشن تردز (Threads) که قرار بوداز آن در سراسر جهان در روز پنجشنبه پانزدهم تیر رونمایی شود، فعلا به دلیل نگرانی‌ها در خصوص رعایت قوانین نظارتی و حفاظت از اطلاعات خصوصی کاربران اتحادیه اروپا در ۲۷ کشور عضو این اتحادیه در دسترس نخواهد بود.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، تردز اپلیکیشنی است که تحلیلگران آن را رقیب جدید توییتر می‌خوانند. پلتفرم متا تا سال ۲۰۲۱ با نام فیس‌بوک فعالیت می‌کرد. کارشناس بخش فناوری‌های دیجیتال می‌گویند که تردز بزرگ‌ترین چالش ایلان ماسک، مالک توییتر، خواهد بود.

از زمانی که ماسک، میلیاردر اهل آفریقای جنوبی، توییتر را از جک دورسی خرید، صدها هزار نفر از کاربران، این رسانه اجتماعی توییتر را ترک کرده‌اند.

ایلان ماسک، مالک تسلا و یکی از سه مرد ثروتمند جهان، اکتبر ۲۰۲۲ با پرداخت ۴۴ میلیارد دلار بخش اعظم سهام توییتر را خرید.

طبق قوانین جدید اتحادیه اروپا که با تلاش‌های مارگارت وستاگر،‌ کمیسر بخش رقابت اقتصادی و دیجیتال کمیسیون اروپا، اجرایی شد، سختگیری‌ها برای حفاظت از اطلاعات خصوصی شهروندان در سال‌های اخیر تشدید شده است.

در شرح اپلیکیشن تردز نوشته شده که از داده‌های شخصی کاربران، از جمله اطلاعات تماس و آدرس آن‌ها، برای اهداف تبلیغاتی استفاده می‌شود.

متا پیش از این در دیگر اپلیکیشن‌های خود از جمله واتس‌اپ، اینستاگرام و فیس‌بوک هم قوانین اتحادیه اروپا را نقض کرده و جریمه شده بود.

سخنگوی کمیسیون حفاظت از داده‌های ایرلند روز چهارشنبه به روزنامه ایندیپندنت چاپ دوبلین گفت که متا تایید کرده است که این اپلیکیشین در حال حاضر در اروپا ارائه نخواهد شد.

مقر شرکت متا شهر دوبلین، پایتخت ایرلند، است. مقام‌های شرکت متا به سوالات خبرگزاری فرانسه در این ارتباط پاسخی نداده‌اند.

متا یکی از هفت شرکتی است که اتحادیه اروپا آن را مشمول قوانین جدید حفاظت از اطلاعات خصوصی کرده است. به جز این شرکت، آمازون و اپل نیز باید از سال ۲۰۲۴ از قوانین جدید اتحادیه اروپا تبعیت کنند.

شرکت متا در ماه ژوئن ۲۰۲۳ هم به دلیل نقض مقررات حفظ حریم شخصی کاربران اروپایی ۱.۳ میلیارد دلار جریمه شد. این جریمه ۱.۳ میلیارد دلاری سنگین‌ترین جریمه شرکت‌های فناوری‌های پیشرو و دیجیتال از زمانی است که قوانین عمومی حفاظت از داده‌ها در اتحادیه اروپا اجرایی شده‌اند. کمیسیون اروپا از این شرکت خواسته است که تا ماه اکتبر، انتقال اطلاعات شخصی کاربران اروپایی به ایالات متحده را متوقف کند.

اتحادیه اروپا پیش از متا، آمازون را هم در سال ۲۰۲۱ به دلیل احترام نگذاشتن به قوانین رقابتی ۷۶۴ میلیون یورو جریمه کرده بود.

متا ماه گذشته به مشترکان اروپایی این شرکت اعلام کرد امکان دارد حساب‌های کاربری آن‌ها در فیس‌بوک و اینستاگرام برای مدتی از کار بیفتد.

کمیسیون حفاظت از داده‌های کاربران در جمهوری ایرلند برای پرداخت جریمه ۱.۳ میلیارد دلاری پنج ماه به شرکت متا فرصت داده است.