پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم://
پای هوش مصنوعی به سیاست هم باز میشود
پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم://
پای هوش مصنوعی به سیاست هم باز میشود
یک شرکت در لندن برای اولین بار از هوش مصنوعی برای کمپین های سیاسی یک کاندیدای دموکرات پارلمان آمریکا استفاده کرده است تا بتواند از این طریق بر رقیب جمهوری خواهش غلبه کند.
شاماین دانیلز قصد دارد به عنوان یک نماینده دموکرات وارد کنگره آمریکا شود. وی سال قبل با کمبود ۱۰ امتیاز به اسکات پری نماینده جمهوریخواه باخت، اکنون امیدوار است با کمک سلاح جدیدش که یک داوطلب هوش مصنوعی کمپین انتخاباتی است، بتواند برنده شود.
به گزارش ایتنا از مهر، این سیستم هوش مصنوعی به نام اشلی، یک ربات تماس گیرنده معمولی نیست و هیچکدام از پاسخهایی که به سوالات کاربران میدهد، از قبل ضبط نشده است. مبدعان اشلی که قصد دارند با کمپینهای انتخاباتی حزب دموکرات همکاری کنند، مدعی هستند او نخستین پاسخگوی تلفنی سیاسی است که مانند چت جی پی تی با کمک هوش مصنوعی فعال شده است. این ربات میتواند بی نهایت گفتگوهای دونفره را همزمان انجام دهد.
اشلی یکی از نخستین نمونههای تأثیر هوش مصنوعی بر آغاز عصر جدیدی در کمپینهای سیاسی است که در آن از فناوری برای جذب رأی دهندگانی استفاده میشود که ردیابی شأن کار سختی است.
اشلی در روزهای گذشته به نمایندگی از سوی دانیلز با هزاران رأی دهنده در ایالت پنسیلوانیا تماس گرفت و مانند یک داوطلب قهار کمپینهای سیاسی پروفایل هر رأی دهنده را تحلیل کرد تا گفتگوهایی درباره موضوعات کلیدی با وی برقرار کند. اشلی برخلاف کارمند انسانی کمپین همیشه در سر کار خود حاضر میشود و به خوبی سوابق دانیلز را به خاطر میآورد، همچنین هنگامیکه تماس با وی قطع میشود، احساس بدی نمیکند.
مدیر ارشد اجرایی شرکت Civox در لندن که مبدع اشلی است، در این باره میگوید: این روند به سرعت گسترده میشود. ما قصد داریم تا پایان سال روزانه چند ۱۰ هزار تماس بگیریم. همین سیستم در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ میلادی نیز نفوذ میکند.
اما این ابزار حوزه فعالیت دانیلز را گستردهتر کرده است، او به عنوان یک رقیب کم قدرت اکنون مجهز به ابزار و روشی است تا به رای دهندگانی با زبانهای مختلف (اشلی میتواند به ۲۰ زبان صحبت کند) دسترسی یابد و آنها را درک کند.
برای عدهای این سیستم، ابزاری سرگرم کننده برای گفتگوهای با کیفیت است. برخی دیگر بیم آن دارند که چنین ابداعی وضعیت گسترش اخبار جعلی را در چشم انداز فضای سیاسی دو قطبی آمریکا بدتر کند. این درحالی است که سیاستمداران با عکسها و ویدئوهای دیپ فیک بسیار واقع گرایانه ای دست وپنجه نرم میکنند که با کمک الگوریتمهای هوش مصنوعی ساخته شدهاند.
http://pra8.ir/?p=18147