بر اساس برآوردهای صورت گرفته توسط مجمع جهانی اقتصاد تخمین زده شده که تولید ناخالص داخلی در جهان بیش از 80 هزار میلیارد دلار بوده است.

به گزارش پایگاه خبری هنر هشتم به نقل از focus-economics، سه کشور ایالات متحده آمریکا، چین و ژاپن در رتبه یکم تا سوم این لیست جای دارند، هرچند که شاخص تولید ناخالص داخلی بر اساس واحد پول جهانی یعنی دلار آمریکا سنجیده می‌شود که بر همین اساس موجب شده ایالات متحده آمریکا در رتبه اول ده اقتصاد برتر جهان جای بگیرد و در حقیقت بیشترین ثروت جهان را در اختیار بگیرد.

در این گزارش ایالات متحده آمریکا، چین و ژاپن سه اقتصاد برتر دنیا درسال ۲۰۱۸ بودند که در مجموع بیش از ۴۰ درصد اقتصاد جهان را در اختیار داشتند.

تولید ناخالص داخلی یکی از معیارهای اندازه‌گیری در اقتصاد است.

تولید ناخالص داخلی در بر گیرنده مجموع ارزش کالاها و خدمات نهایی است که در طی یک دوره معین، معمولا یک سال، در یک کشور تولید می‌شود و می‌تواند به عنوان شاخصی برای محاسبه ثروت در نظر گرفته شود.

در این تعریف منظور از کالاها و خدمات نهایی، کالا و خدماتی است که در انتهای زنجیر تولید قرار گرفته‌اند و خود آن‌ها برای تولید و خدمات دیگر خریداری نمی‌شوند.

ایالات متحده با بالاترین تولید ناخالص داخلی یعنی حدود یک چهارم ثروت جهان را در اختیار دارد.

چین و ژاپن با فاصله قابل توجهی به ترتیب پس از آمریکا ایستادند.

آلمان، هند، بریتانیا، فرانسه، برزیل، ایتالیا و کانادا در جایگاه چهارم تا دهم این فهرست قرار گرفتند. تولید ناخالص داخلی این کشورها نیز در مجموع بیش از ۲۲ درصد از اقتصاد جهان را شامل شد.

به گزارش هدهد، پیش بینی‌ها حاکی از آن است که درسال آینده ده اقتصاد برتر جهان با کاهش رشد اقتصادی مواجه خواهند بود (رنگ روشن‌تر جدول GDP Growth بر اساس درصد) که در حقیقت رشد اقتصادی، دلالت بر افزایش تولید یا درآمد سرانه ملی دارد.

اگر تولید کالاها یا خدمات به هر وسیله ممکن در یک کشور افزایش پیدا کند، می‌توان گفت که در آن کشور، رشد اقتصادی اتفاق افتاده‌ است.

و در همین حال پیش‌بینی شده که ارزش تولید ناخالص داخلی بر اساس تریلیون دلار در سال آینده افزایش پیدا خواهد کرد، که نشان از وقوع اجتناب ناپذیر تورم نیز دارد.