فرماندار شهرستان قرچک، گفت: برنامه های نشاط اجتماعی از بسیاری آسیب‌های اجتماعی و افسردگی در بین جوانان جلوگیری می کند، اینکه اصرار بر برگزاری این برنامه ها وجود دارد و برخی مخالفت دارند، باید در مقابل بروز بسیاری از معضلات اجتماعی پاسخگو باشند.

به گزارش پایگاه خبری هنر هشتم به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان قرچک به ریاست خطیبی فرماندار و با حضور معاون سیاسی انتظامی فرمانداری، بخشدار مرکزی و دیگر مسئولان با دستور کار برنامه‌ریزی برای هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.

خطیبی در این جلسه گفت: ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، بهزیستی و کمیته امداد، آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، سپاه و شبکه بهداشت و درمان در امر فرهنگ‌سازی مبارزه با اعتیاد تلاش بیشتری کنند.

وی در ادامه افزود: باید ایده های نو در بحث مبارزه، پیشگیری و درمان اعتیاد بررسی شود و به نتایج مثب برسیم چرا که صرفا هدف برگزاری جلسه نیست؛ جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از مهمترین جلسات در سطح کلان است.

فرماندار قرچک بیان داشت: سیاست گذاری اصلی این شورا با وزارت کشور است و در نهایت برنامه ها استانی و بعد در سطح کوچکتر که همان شهرستانها هستند اجرایی می شود و در کنار این برنامه ها و دستورالعمل ها ما باید برنامه های بومی شده نیز داشته باشیم.

این مقام مسئول ادامه داد: افسردگی باعث بروز بسیاری از آسیب های اجتماعی می شود، برنامه های نشاط اجتماعی ممکن است درصد کمی موارد حاشیه ای هم داشته باشند اما بیشترین نتیجه آن در جامعه مثبت است.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگ و ارشاد اسلامی اگر نقش خود را به درستی انجام دهد بسیاری مشکلات حل می‌شود، اداره ورزش و جوانان باید تحرک و پویایی لازم را برای مردم ایجاد کند و سایر ادارات فرهنگی باید پژمردگی را بخصوص در قشر جوان از بین ببرند.

خطیبی اضافه کرد: آموزش و پرورش بصورت مستقیم با دانش آموزان در ارتباط است و دراین راستا خیلی خوب میتواند نقش ایفا کند.

وی اظهار داشت: ادارات حمایتی نظیر کمیته امداد باید بموقع افراد در معرض خطر اعتیاد را شناسایی کند و اگر خانواده ای در اثر بی بضاعتی به سمت اعتیاد و قاچاق مواد مخدر میرود، به سرعت از این موضوع جلوگیری کند.

فرماندار قرچک در پایان موضوع مهارت آموزی از سوی فنی و حرفه ای، فرهنگسازی از سوی سپاه و نظارت بر جلوگیری از کشت مواد مخدر در گلخانه ها از سوی جهاد کشاورزی را مهم تلقی و بدان تأکید کرد.

  • نویسنده : علی سالاری مقدم