اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش استان در مورد نامه ارسالی به پایگاه خبری ندای امت ودهدشت نیوز جوابیه ای منتشر کرده است.
به گزارش پایگاه خبری هنر هشتم، به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل،متن این جوابیه به شرح زیر است:
محضر استاندار محترم استان جناب آقای دکتر کلانتری
مدیر محترم پایگاه های خبری ندای امت و دهدشت نیوز
یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ
ای مؤمنان! چرا چیزی را می گویید که خود عمل نمی کنید؟
بر اساس آنچه در نامهای به اصطلاح «جمعی از فرهنگیان» که در تاریخ چهارشنبه ۲۲ مرداد برخروجی پایگاه های خبری ندای امت و دهدشت نیوز قرار گرفت روابط عمومی آموزش و پرورش در راستای شفاف سازی و روشن شدن اذهان جامعه و انتظار می رود براساس قانون مطبوعات جهت اطلاع مخاطبان محترم درج شود.
۱- آموزش و پرورش استان و در راس مدیرکل آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید معتقد است در فضای ملتهب و تنش آفرین و حاشیهای به اهداف تعلیم و تربیت و اجرای منظم برنامه ها نخواهیم رسید و تنها در سایه همدلی و همکاری ، تعامل، اشتراک مساعی و وحدت رویه میتوان شاهد پیشرفت، تعالی و تربیت صحیح نسل امروز و آیندهسازان فردا باشیم و بدون هیاهوی تبلیغاتی و در فضای آرام برای رفع مشکلات به بحث و تبادلنظر لازم بپردازیم. این نوع نگاه مدیرکل آموزش و پرورش در به کارگیری نیروها با سلایق و گرایش های مختلف در ارکان آموزش و پرورش مشهود است و در نوع خود بی نظیر است.
۲- در مورد کیفیت و پیشرفت آموزش و پرورش در این دوره اگر بخواهیم همه توفیقات و دستاوردهای آموزش و پرورش را لیست نماییم مثنوی هفتاد من میخواهد اما به اهم توفیقات و دستاوردها از سال ۹۲ تاکنون که مسیر تعلیم و تربیت استان را به سوی قله ها و مدار پیشرفت سوق داد اشاره میشود:
* کسب بیش از هزار رتبه اول، دوم، سوم و برگزیده از سال۱۳۹۲تاکنون در مسابقات وجشنواره های مختلف کشوری توسط دانش آموزان و فرهنگیان استان که مسبوق به سابقه نبوده است
* توسعه ۱۰۰ درصدی پژوهشسراهای دانش آموزی در کل استان
* افزایش درآمدهای اختصاصی استان از یک میلیارد و صد میلیون تومان در سال ۹۲ به قریب ۶ میلیارد در سال ۹۸
* افزایش تعداد نوآموزان پیش دبستانی از ۳۴۹۲ نفر در سال ۹۲/۹۱ به ۱۳۲۷۰در سال ۹۹/۹۸
* افزایش تعداد کلاس های هوشمند از ۶۰۰ کلاس درس در سال ۹۲ به ۱۴۳۸ کلاس در سال ۹۹/۹۸
* ایجاد و تاسیس ۴ کانون حرکات اصلاحی در استان (قبل از این دولت هیچ کانونی وجود نداشت)
* افزایش تعداد مراکز مشاوره و راهنمایی خانواده از ۳ مرکز در سال ۹۳/۹۲ به ۷ مرکز در سال ۹۹/۹۸
* ایجاد و تاسیس۷مرکز اختلالات دولتی (LD) در استان و ۳ مرکز اختلالات غیردولتی
* افزایش سهم دانش آموزان مشغول به تحصیل در مراکز غیر دولتی از ۳۹/۱۲ درصد در سال تحصیلی ۹۳/۹۲ به ۵۱/۱۴ در صد در سال ۹۹/۹۸(بدون احتساب نوآموزان پیش دبستانی)
* تعمیر، توسعه و تجهیز مراکز آموزشی و رفاهی، در مانگاه فرهنگیان و خانه های معلم تهران و شیراز و زائرسرای مشهد
* ایجاد وتأسیس ۱۶مرکز یادگیری محلی غیردولتی ودولتی، سوادآموزی در استان
* پرداخت ۳۵میلیارد تومان پاداش معوق مناطق محروم فرهنگیان استان از سال۱۳۷۳تا۱۳۸۴ بعد از بیست سال
* افزایش تعهدات خیرین مدرسه ساز از حدود دو میلیارد وپانصد میلیون تومان در سال۹۲ به بیش از ۸۰میلیارد تومان در سال۹۸ در راستای سیاست توسعه مشارکتهای مردمی و برگزاری جشنواره های متعدد شهرستانی واستانی وشناسایی وجذب خیرین
* خرید تعداد ۱۷ دستگاه وسیله نقلیه در راستای نوسازی ناوگان حمل ونقل اداره کل وادارات آموزش وپرورش شهرستانها ومناطق( از سال ۹۲ تا کنون )
* پیگیری برای تحویل بیش از ۲۰۰فضای آموزشی ،۸۰کلاس ومدرسه پیش ساخته،۱۳سالن ورزشی،۲۵ نماز خانه و۲مجتمع وکانون فرهنگی ورزشی به اداره کل آموزش وپرورش استان توسط اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان
* استاندارد سازی سیستم گرمایشی بیش از ۳ هزار کلاس درس در استان کهگیلویه وبویراحمد
* کسب رتبه برتر یا رتبه های برتر در همه ارزیابیهای جشنواره شهید رجایی، صیانت از حقوق شهروندی، ترویج فرهنگ عفاف وحجاب، ترویج فرهنگ ایثار وشهادت، سامانه سامد، اقامه نماز، پدافند غیرعامل، تکریم ارباب رجوع، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در استان کهگیلویه و بویراحمد
۳- کسب این همه افتخارات و دستاوردها علی رغم محدودیت ها و تنگناها و مضایق مالی در استان بی سابقه بوده و موید این است که آموزش و پرورش استان در مسیر رشد و بر مدار بیپیشرفت و به سوی بالندگی و عزت خواهی حرکت میکند.
۴- در دولت تدبیر و امید بیش از همه دولت ها در مسیر اعتدال و میانهروی از ظرفیت همه جناح ها، سلایق و جریانهای سیاسی در مناصب مختلف استفاده می شود و به تبع آن در آموزش و پرورش چنین نگاهی حاکم بوده و آموزش و پرورش جولانگاه مسائل سیاسی، خطی، حزبی و قومی نبوده و با تحقیقات میدانی و مقایسه مدیریت ها می توان به این نتیجه رسید که در این دوره جناحی ،حزبی، سیاسی و طایفهای عمل نشده است. تعداد افرادی که از شهرستان های گچساران و باشت در اداره کل خدمت می کنند به عدد انگشتهای دو دست نمی رسد. بررسی و تحقیق نمائید به هر نتیجه ای رسیدید احترام می گذاریم.
۵- در میان فرهنگیان و افکار عمومی آقای هادی زارع پور مدیرکل آموزش و پرورش به اخلاق مداری، قانون گرایی و تکریم ارباب رجوع شهرت دارد؛ بنابراین رعایت اخلاق و ادب بر گرفته از عدالت است. افرادی که به اخلاق مداری و این ویژگی ها مقید هستند از بسیاری از فرصت ها محروم می شوند و به دنبال منافع شخصی نیستند. ایشان بر این باورند که بین مولفه های اخلاقی رابطهای مثبت و معنادار وجود دارد و چنین مدیرانی همت خود را صرف چانه زدن و ماندن در یک پست نمی کنند؛ با اطمینان خاطر گفته می شود که در زمینه ماندن در پست مدیر کل آموزش و پرورش قدمی برنداشته و در این زمان با اعتماد به نفس بیشتر و احترام به حقوق دیگران به دنبال موفقیت های آموزش و پرورش استان می باشد.
۶- با تحقیق از عوامل مؤثر و مدیریت خبر در نشر نامه مشخص شده که این نامه توسط یک فرد خاص با اهداف مشخص که به لحاظ رعایت قانون و دستورالعمل قانونی خواسته هایش برآورده و اجابت نشده مکتوب شده و با عنوان جمعی از فرهنگیان مبادرت به پخش آن کرده و غیر از فرد مذکور هیچ کسی در شکل گیری تأئید و ارسال آن در فضای مجازی دخالت نداشته است.
۷- روابط عمومی آموزش و پرورش آمادگی دارد در خصوص عملکرد ۷ ساله آموزش و پرورش به صورت کلی و جزئی و به صورت شفاف تمام برنامه های آموزش و پرورش را جهت آگاهی بخشی و اطلاع رسانی برای مردم شریف استان تبیین و تشریح نموده و قضاوت را به مردم عزیز واگذار نماید.
اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویر احمد