چرا FDA مجوز دوز چهارم واکسن کووید-۱۹ را صادر کرد پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم:// در ۲۹ مارس، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مجوز واکسن تقویتکننده ثانویه فایزر و واکسنهای mRNAی مدرنا را برای بیماران ۵۰ سال به بالا و همچنین برای برخی از افرادی که اختلال سیستم ایمنی دارند صادر کرد. ویروس […]
چرا FDA مجوز دوز چهارم واکسن کووید-۱۹ را صادر کرد
در ۲۹ مارس، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مجوز واکسن تقویتکننده ثانویه فایزر و واکسنهای mRNAی مدرنا را برای بیماران ۵۰ سال به بالا و همچنین برای برخی از افرادی که اختلال سیستم ایمنی دارند صادر کرد.
ویروس کووید-۱۹ همچنان در حال گردش و گسترش یافتن و آلوده کردن تعداد زیادی از انسانهاست. باور رایج بر آن است که کسانی که واکسینه نشدهاند بیشتر در معرض ابتلا به علائم حاد و بالقوه مرگبار این ویروس هستند. آژانس مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) میگوید که همه افراد واجد شرایط باید واکسینه شوند، که در آمریکا به معنای دریافت دو دوز اولیه واکسنهای مبتنی بر mRNA و یا واکسن یکدوز Johnson & Johnson، و همچنین یک واکسن تقویتکننده پس از زمان مشخصی، است.
به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم و به نقل از اسلشگیر، مسئولان شرکتهای فایزر و مدرنا اکنون در تلاشند تا یک دوز تقویتکنده (بوستر) ثانویه را برای واکسنهایشان که مبتنی بر mRNA هستند عرضه کنند. تجویز گسترده این واکسنها، که در کاهش چشمگیر اثرات منفی کووید-۱۹ مفید واقع شده است، متعاقباً به جلوگیری از ازدحام در بیمارستانها کمک کرده است تا آنها بتوانند به درمان ایمن مصدومان و بیماران غیر کرونایی ادامه دهند.
در ۲۹ مارس، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مجوز واکسن تقویتکننده ثانویه فایزر و واکسنهای mRNAی مدرنا را برای بیماران ۵۰ سال به بالا و همچنین برای برخی از افرادی که اختلال سیستم ایمنی دارند صادر کرد. به عنوان بخشی از این اعلامیه، این آژانس گفت که هیچ ریسک ایمنی مضاعفی برای تزریق چهارم وجود ندارد، و مدعی شد که این کار به حفاظت در برابر نتایج حاد در افراد آسیبپذیر کمک خواهد کرد. این تصمیم مبتنی بر برخی مطالعات بوده است، از جمله پژوهش Research Square که به این جمعبندی رسید که احتمال مرگ ناشی از کووید در افراد ۶۰ سال و بالاتر که دوز چهارم واکسن را دریافت کرده باشند ۷۸% کمتر است.
دکتر پیتر مارکس، مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات بیولوژیک FDA، در توضیح صدور مجوز دوز تقویتکننده جدید گفت: «شواهد اخیر نشانگر کاهش سطح حفاظت به مرور زمان در برابر نتایج حاد کووید-۱۹ به افراد مسنتر و دارای نقص ایمنی است. بر پایه آنالیز دادههای جدید، دوز ثانویه تقویتکننده واکسنهای کووید-۱۹ فایزر-بیونتک یا مدرنا میتواند به افزایش سطوح حفاظتی ناشی از این افراد در معرض ریسک بالاتر کمک کند».
http://pra8.ir/?p=10697