مدیران ارشد شهرداری با اهمیت دادن به حایگاه روابط عمومی در سازمان و مثمرثمر دانستن همکاران روابط عمومی می توانند شهرداری را به سازمانی فعال و پویا تبدیل کنند.
به گزارش پایگاه خبری هنر هشتم، به نقل از اقتصاد و تجارت، روابط عمومی شهرداری منطقه یک گزارش داده است که سید حمید موسوی شهردار این منطقه در جلسه دورنگاه ارتباطات شهر تهران که با حضور محمد حسین بوچانی رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، سیدمحیالدین فاضلیان مدیر کل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، غلامحسین محمدی مشاور شهردار و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، معاونین این مرکز، مدیران روابط عمومی های معاونت ها و مناطق، سازمان ها و شرکت های تابعه به میزبانی منطقه یک در موزه طبیعت و حیات وحش ایران – دارآباد – برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: روابط عمومی نقش بی بدیلی در خلق شعار مدیریت شهری که «تهران شهری برای همه» است دارد.
وی گفت: ساخت یک شهر بدون نظر ساکنین و مشارکت حداکثری ذینفعان امکان پذیر نیست و روابط عمومی می تواند در انتقال سیاست ها و برنامه های سازمان به ذینفعان و همچنین ایده ها، تفکرات و پیشنهادات آنها به مدیریت ارشد سازمان بسیار موثر عمل کند. موسوی خاطر نشان ساخت: با اقدامات و عملکرد به موقع و خوب رسانه ای در بحران های خبری، بسیاری از تهدید ها به فرصت تبدیل شد که می توان به برف آبان سال ۹۸، تخریب و رفع خلاف از اقدام ساخت و ساز ملک مسکونی، حریق سینا مهر شمیران و … اشاره کرد که هر کدام می توانست چالش و هزینه سنگینی برای شهرداری ایجاد کند اما با حضور به موقع روابط عمومی و مرکز ارتباطات، بحران ها مدیریت شد که نهایت تقدیر و تشکر را از این عزیزان داریم.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران نیز در این جلسه رویکرد این دوره مدیریت شهری را توجه به مقوله ی انسان و شکوفایی فعالیت های انسانی در شهر دانست و گفت: روابط عمومی ها می توانند راهکارها را به مدیران اجرایی بدهند که چگونه انسان در کانون برنامه ریزی قرار بگیرد.
بوچانی افزود: تا کنون ١١ بار جشنواره پژوهش و نوآوری با هدف توجه به دانش بنیاد کردن علم در مدیریت شهری برگزار شد و امسال نیز دوازدهمین دوره اش را با وجود محدودیتهایی که داریم برگزار کنیم ولی شکل و فرمت آن متفاوت خواهد بود. در ادامه فاضلیان دبیر ستاد رویداد «تهران ۱۴۰۰» در خصوص جزئیات رویداد تهران ۱۴۰۰ توضیحاتی را به سمع و نظر حاضرین در جلسه رساند و مهمترین هدف پروژه «تهران ۱۴۰۰» را نقشآفرینی و استفاده از ظرفیت همه شهروندان تهرانی از اقشار مختلف، با تاکید بر افراد کمبرخوردار در این پروژه دانست و مشارکت شهروندان در همهی سنین براساس پروژههای تعریف شده را خواستار شد.