رئیس روابط عمومی بانک سپه مدیر برتر هفدهمین جشنواره برترین های روابط عمومی کشور شد.

به گزارش پایگاه خبری هنر هشتم، به نقل از عصر پویا، اداره کل روابط عمومی بانک سپه بر اساس رأی هیئت داوران شانزدهمین سمپوزیوم بین المللی و هفدهمین جشنواره برترین های روابط عمومی ایران موفق به کسب سه عنوان مدیر برتر روابط عمومی کشور، نشان ویژه روابط عمومی اثربخش و روابط عمومی برتر در رشته ارتباطات الکترونیک و مجازی شد.

شانزدهمین سمپوزیوم بین المللی و هفدهمین جشنواره برترین های روابط عمومی ایران در سال ۱۳۹۹ با حضور متخصصین و اساتید برجسته ایرانی و خارجی با موضوع بررسی تأثیرات کرونا بر روابط عمومی و فعالیت های ارتباطی طی روزهای ۲۰ و ۲۱ آبان ماه برگزار و از برترین های روابط عمومی کشور تقدیر شد. این سمپوزیوم با توجه به شیوع بیماری کرونا، به صورت مجازی برگزار و تنها سازمان ها و شرکت های برتر در مراسم اختتامیه دعوت شدند و ۱۱۰۰ نفر از اعضاء انجمن جهانی روابط عمومی از ۱۰۰ کشور و ۸۰۰ نفر از ایران به صورت مجازی در این سمپوزیوم شرکت کردند.

بر اساس این گزارش غلامرضا اسکندری رئیس اداره کل روابط عمومی بانک سپه بر اساس رأی هیئت داوران جشنواره به دلیل توفیقات مؤثر در دوران مدیریت روابط عمومی، طراحی نظام ارتباطی شایسته و اهتمام در توسعه کمی و کیفی فعالیت های روابط عمومی در بانک سپه، لوح سپاس مدیر برتر روابط عمومی را دریافت کرد. هیئت داوران سمپوزیوم بین المللی و هفدهمین جشنواره برترین های روابط عمومی ایران، بانک سپه را به دلیل استفاده بهینه از ظرفیت های روابط عمومی و کاربرد خردمندانه آنها در فرآیند ادغام بانک ها طی دو سال اخیر شایسته دریافت نشان ویژه دانست و نشان ویژه روابط عمومی اثربخش را به اداره کل روابط عمومی بانک سپه اعطا کرد.

لوح سپاس روابط عمومی برتر در رشته ارتباطات الکترونیک و مجازی این دوره از جشنواره نیز بر اساس نظر داوران به دلیل رعایت استانداردهای علمی و صنفی و خلاقیت در کار و داشتن کیفیت و کمیت مناسب فعالیت ها به اداره کل روابط عمومی بانک سپه تعلق گرفت.

غلامرضا اسکندری رئیس اداره کل روابط عمومی بانک سپه در خصوص موفقیت های به دست آمده در هفدهمین جشنواره برترین های روابط عمومی اظهار داشت: این موفقیت ها تصادفی نیست و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته و استراتژی تدوین شده در بانک سپه به دست آمده است. وی افزود: محول کردن مأموریت ملی و خطیر ادغام پنج بانک و موسسه وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه که به گفته مسئولین نظام جزو افتخارات دولت به شمار می رود، اجرای پروژه عظیم بانکداری متمرکز که جزو آرزوهای دیرینه این بانک به شمار می رفت و مهم تر از همه؛ قرار گرفتن بانک ها و ازجمله بانک سپه در خط مقدم جبهه جنگ اقتصادی؛ رسالت و سنگینی مسئولیت روابط عمومی را صدچندان می کند.

اسکندری اظهار داشت: اداره کل روابط عمومی بانک سپه با درک این مهم؛ استراتژی کاربردی متناسب با واقعیت ها و شرایط موجود در تمام بخش ها خصوصاً با توجه به مأموریت ملی ادغام تدوین و به مرحله اجرا درآورد که ماحصل آن دریافت لوح های یادشده از سوی هفدهمین جشنواره برترین های روابط عمومی کشور بود. اسکندری برنامه ریزی کلان بانک سپه را حضور مؤثر و تأثیرگذار در عرصه کلان اقتصادی عنوان کرد و اظهار داشت: این نگاه که نشات گرفته از تفکر و دیدگاه اولیای بانک می باشد؛ باعث گردیده تا بانک سپه طی سال های اخیر به اذعان همه مسئولین ارشد نظام به بازوی توانمند دولت در اجرای پروژه های عظیم و ملی تبدیل شود.