پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم://
خرید آنلاین ارز در روزهای آینده امکانپذیر خواهد بود
پایگاه خبری روابط عمومی هنر هشتم://
خرید آنلاین ارز در روزهای آینده امکانپذیر خواهد بود
رئیس کل بانک مرکزی گفت: در روزهای آینده امکانی ایجاد میشود که مردم علاوه بر روشهای موجود، بتوانند خرید ارز خود از بازار توافقی را به صورت آنلاین از طریق صرافی انجام دهند و وجه آن را در حساب خود و یا به صورت فیزیکی دریافت کنند.
علی صالح آبادی در آیین رونمایی از درگاه یکپارچه اعلام نرخ ارز صرافی ها با تشریح اقدامات انجام شده در راستای افزایش شفافیت و تعمیق بازار ارز طی ماههای اخیر، گفت: بانک مرکزی از هر اقدامی برای تعمیق بازار ارز استقبال می کند.
وی تصریح کرد: اولین اقدام در این زمینه راه اندازی بازار توافقی ارز بود که ابتدا به صورت محدود انجام شد و پس از آن گسترش پیدا کرد و در حال حاضر تابلو مشخصی در بازار متشکل ارزی برای این اختصاص یافته است.
صالح آبادی دومین اقدام در این خصوص را انتشار لحظه ای نرخ و حجم معاملات و تقاضاها در بازار ارز توافقی از طریق سامانه بازار متشکل برای عموم مردم و فعالان بازار دانست و گفت: این اقدام نقش مهمی در افزایش شفافیت بازار ارز داشته و عموم مردم می توانند جزییات نرخ ها و معاملات و تقاضاها را بازار ارز توافقی مشاهده کنند و در جریان آخرین تغییرات قرار گیرند.
وی با اشاره به رونمایی از درگاه یکپارچه اعلام نرخ ارز صرافی ها از امروز گفت: سومین اقدام ارزنده ای که از امروز و در راستای تعمیق بازار ارز عملیاتی شده است اعلام نرخ خرید و فروش ارز توسط هر صرافی به صورت برخط از طریق سامانه بازار متشکل است.
صالح آبادی ادامه داد: پیش از این هر صرافی نرخ های خرید و فروش خود را از طریق ویترین صرافی اعلام می کرد و عموم مردم برای اطلاع از نرخ ها باید به صرافی مراجعه می کردند اما از امروز این نرخ ها علاوه بر ویترین صرافی ها در سامانه بازار متشکل ارزی به تفکیک هر صرافی اعلام می شود.
وی با بیان اینکه این اقدام به شفافیت و عمق بخشی بازار ارز کمک می کند ادامه داد: البته در حال حاضر تعدادی از صرافی ها نرخ خود را در این سامانه اعلام می کنند اما به تدریج کلیه صرافی های عضو بازار متشکل نرخ های اعلامی خود را در این سامانه اعلام خواهد کرد.
در شش ماهه ابتدایی سال جاری معادل ۲۲ میلیارد و ۴۳۰ میلیون دلار در سامانه نیما معامله ارز انجام شده در حالی که این میزان در مدت مشابه سال گذشته معادل ۱۲ میلیارد و ۳۶۲ میلیون دلار بود که این آمار بیانگر رشد ۸۰ درصدی معاملات در نیما در سال جاری است.
صالح آبادی افزود: همچنین در روزهای آینده امکانی ایجاد می شود که مردم علاوه بر روش های موجود بتوانند خرید ارز خود از بازار توافقی را به صورت آنلاین از طریق صرافی انجام دهند و وجه ان را در حساب خود و یا به صورت صورت فیزیکی دریافت کنند.
رشد ۸۰ درصدی تامین ارز در سامانه نیما
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به افزایش قابل ملاحظه معاملات در سامانه نیما گفت: در شش ماهه ابتدایی سال جاری معادل ۲۲ میلیارد و ۴۳۰ میلیون دلار در سامانه نیما معامله ارز انجام شده در حالی که این میزان در مدت مشابه سال گذشته معادل ۱۲ میلیارد و ۳۶۲ میلیون دلار بود که این آمار بیانگر رشد ۸۰ درصدی معاملات در نیما در سال جاری است.
وی ادامه داد: همچنین طی شش ماهه سال جاری حجم معاملات در بازار متشکل ارزی به صورت اسکناس و برای تأمین نیازهای خدماتی، ۶۰۰ میلیون دلار بوده است.
صالح آبادی همچنین با اشاره به اثرات مثبت سیاست حذف ارز ترجیحی گفت: با اجرای این سیاست تقاضاهای کاذب در بازار ارز کاهش پیدا کرده و نیازها واقعی شده است؛ در واقع نیاز ارزی کاذب برای ارز ۴۲۰۰ بالا بود و با حذف این موضوع ارز قابل ملاحظه برای فروش در سامانه نیما وجود دارد و صرافی ها توانند از این ارزها برای تامین کالاهای اساسی و غیر اساسی استفاده کنند.
http://pra8.ir/?p=13840